Bromma-LAN JuLAN 2007

OBS: Nytt datum, 2-4 Januari 2008

Tolvans Spelförening kommer att arrangera ett data-LAN den 2-4 Januari i Scoutlokalen Valhall på Stora Mossen.
Vi kommer att ha plats för 48 personer och vi kommer att hålla på två dygn från 16.00 - 16.00.
Vi har bett scouterna att fixa internet till detta LAN och de har lovat att göra vad de kan.
Endast medlemmar kan anmäla sig. Inträdet kostar 100:-. För de som är intresserade är anledningen till den höga anmälningsavgiften att vi är tvungna att köpa in viss utrustning till detta LAN. Om du vill bli medlem i Tolvans Spelförening så kostar det 20:-.
Du tar själv med dig dator, skärm och nätverkssladd (minst 6m).
För att anmäla sig fyll i formuläret nedan.
Notera: Varje person kommer att tilldelas två eluttag, om du vill använda fler måste du ha med dig en egen förgreningskontakt och tala om för någon arrangör när du kopplar in den.

Ny info

LANet flyttat!

På grund av problem med lokalen har vi flyttat LANet till den 2-4 Januari 2008. Vi hoppas att detta inte ska ställa till med problem för men om det är så att ni på grund av detta inte kan vara med och redan har anmält er så är det bara att skicka ett mail till anmalan@tolvans-sf.se och avanmäla er.

Betalning/bekräftan av anmälan

För alla som är anmälda till LANet är här lite extra info. För att er anmälan ska vara bekräftad måste anmälningsavgiften vara betald till oss. Lättast betalar du till någon i styrelsen. Avgiften är på 100:- för medlemmar. Om du har anmält dig till LANet och inte är medlem måste du genast fylla i medlemsformuläret och bli medlem vilket kostar 20:- Kom ihåg att anmälan är inte bekräftad förens du har betalat vilket betyder om det skulle bli fullt på LANet gäller anmälningsdatum den dagen man betalar anmälan.

Alltså:
Var?: Scoutlokalen Valhall, Stora Mossen
När?: 2-4 Januari 2008 16.00 - 16.00
Hur?: Tag med dator och nätverkssladd.
Vad?: Warcraft 3, Counter-Strike, Starcraft, Unreal Tournament 2004, Quake 3, Battlefield 2, Dawn of War, Supreme Commander, World in Conflict, Spel
Pris?: 100:-
Extra?: ev. Tävlingar